Onderhoud en service

Onderhoud aan caravan, camper, vouwwagen, aanhanger, trailer en verkoopwagen tot 3 Ton worden volgens Bovag richtlijnen vakkundig uitgevoerd.

MELD U HIER AAN

Reparaties aan alle merken kunnen door caravan service helmond in overleg met de klant worden uitgevoerd. Er is een ruime kennis van alle merken caravans en campers en alle reparaties worden indien nodig met originele onderdelen hersteld zo blijft uw caravan, camper en andere kampeermiddelen in perfekte staat.

MELD U HIER AAN

Accessoires als caravanmover, fietsendrager, luifels, dag- en zonnepanelen, schotels kunnen door Caravan Service Helmond worden monteert en tegen scherpe prijzen aangeboden. alles onder één dak!
Wij leveren oa. de merken Thule, Fiamma, Enduro, Truma, Reich, Vechline en nog vele andere.

MELD U HIER AAN

Laat een verende vloer snel herstellen dit voorkomt verdere schade aan uw interieur. Caravan Service Helmond herstelt verende vloeren met behulp van een 2 componenten schuim welke erg sterk en super licht is. Hierdoor blijft het gewicht van uw caravan zoals deze is.

MELD U HIER AAN

Reinigen en poetsen van uw kampeermiddel is een belangrijk onderdeel om lang van uw kampeermiddel te kunnen genieten. De lak bijvoorbeeld blijft mooi en stralend, vocht blijft buiten en strepen blijven eenvoudig te verwijderen. Caravan Service Helmond heeft hiervoor diverse middelen waaronder bijvoorbeeld ons eigen middel Citrolux. Na jaren van proberen en testen hebben wij een middel dat veilig en goed werkt. Citrolux is voor exterieur en interieur en geeft een frisse geur.

MELD U HIER AAN

Banden zijn een belangrijk onderdeel van uw kampeermiddel wij adviseren dan ook de spanning regelmatig te controleren en zo nodig op de juiste spanning te brengen. De levensduur van een band is natuurlijk afhankelijk van het doel en gebruik maar na 6 jaar toch aan vervanging toe. Zo kan de veiligheid hiervan worden gegarandeerd. Caravan Service Helmond kan dit voor u verzorgen, wij leveren alle merken. En wij monteren deze vakkundig voor u.

MELD U HIER AAN

Accu's zijn in de moderne caravan en camper gebruiker een bijna onmisbaar onderdeel geworden en ook is dit onderdeel aan onderhoud en slijtage onderhevig. Om uw plezier tijdens de vakanties hiervan te garanderen is het raadzaam de accu regelmatig te laten nakijken. Wij leveren loodzuur, AGM, Gel en Lithium accu's van alle gerenommeerde merken en plaatsen deze vakkundig in uw caravan en camper.

MELD U HIER AAN

Heeft u een vraag over een van de bovenvermelde of een ander onderdeel welke niet is opgenomen in deze lijst aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Bel ons