E-Trailer Vaderdag-actie!

HET ULTIEME CADEAU VOOR DE MAN DIE ALLES HEEFT!

Ter ere van alle vaders wordt jaarlijks hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed in de samenleving gevierd. Dit jaar staat iedereen op zondag 18 juni 2017 even stil bij de belangrijke rol die vaders in het leven van hun kinderen spelen.

Verras je vader met iets héél nieuws! 
Het is dus al bijna tijd om je vader een hele dag lang vol te verwennen en in het zonnetje te zetten. Een leuk Vaderdag cadeau hoort hier ook bij, maar wat geef je aan de man die alles al heeft? Het is tijd om op cadeautjesjacht te gaan en E-Trailer gaat je hierbij helpen!

 

De SMART-Trailer
De SMART-Trailer is een app waarmee de status van je caravan tijdens het rijden kan worden bijgehouden, dit wordt weergegeven in een dashboard op je telefoon. Wat is het doel van SMART-Trailer? Om in dit geval jouw vader meer comfort en veiligheid te bieden tijdens een reis met de caravan of aanhangwagen. Met de zomer in zicht is dit het ideale cadeau voor elke vader die een caravanliefhebber is. Hieronder vind je een 3-stappenplan waarin te zien is hoe de SMART-Trailer precies werkt.

Bel ons